Τρόποι Πληρωμής

1. Αντικαταβολή (πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας)

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για ολόκληρη την Ελλάδα. Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον με 2€ στο συνολικό κόστος της παραγγελίας. Όλοι οι άλλοι τρόποι πληρωμής δεν έχουν κάποια αντίστοιχη επιβάρυνση.

Σημείωση: Για παραγγελίες άνω των 150€ δεν γίνεται δεκτός σαν τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή και η πληρωμή γίνεται με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

3. Μέσω πιστωτικής κάρτας

Γίνονται δεκτές οι κάρτες Visa, MasterCard, Diners ή Euroline που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα (συμπεριλαμβάνονται και οι κάρτες τύπου Attica Gift Card, προπληρωμένη Eurobank Visa κ.λπ.). Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει (ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΙ) το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται συγχρόνως με τη διαδικασία τιμολόγησης, λίγο πριν την αποστολή των προϊόντων στον πελάτη.

Αν δεν είστε ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας που θα χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να μας στείλετε με mail στο irinik123@yahoo.gr υπεύθυνη δήλωση (άρθρο 8 Ν.1599/1986) επικυρωμένη από την Αστυνομία, που να αναφέρει ότι ο κάτοχος της κάρτας αυτής αποδέχεται να χρησιμοποιηθεί η πιστωτική του για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα Xirotexnoirini. Εφόσον γίνει αυτή η διαδικασία η παραγγελία θα μπει σε λειτουργία.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Έχετε δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

  1. Εθνική: IBAN GR8201102260000022695939185          Δικαιούχος Ειρήνη Κολοβού

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν κάνετε την κατάθεση για να ελεγθεί η άμμεση διαθεσιμότητα των προιόντων.


Έκδοση στοιχείων τιμολογίου

Στο Xirotexnoirini σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν για την παραγγελία σας θα εκδοθεί απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία στα “Σχόλια & παρατηρήσεις” τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, διεύθυνση, τηλέφωνο, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και ιδιότητα εταιρείας ή επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Advertisements